Stijn en Isa's gezellige hoekje

We hebben inmiddels €86,40 euro overgeboekt naar  Wensambulance Oost-Nederland!

We blijven natuurlijk gewoon doorgaan. De nieuwe teller staat nu op €12,-

By Martine Sieraden Stijn en Isa's Gezellige Hoekje Wensambulance Oost Nederland

Hallo! Wij zijn Stijn (2010) en Isa (2013).

Wij zijn net als onze mama dol op knutselen en zitten dan ook vaak met z'n drietjes gezellig te freubelen. We vinden het erg leuk om armbandjes te maken en toen kwamen we op een idee...

Onze opa is eind 2019 overleden aan kanker. Een maand eerder was hij jarig, maar lag toen in het ziekenhuis. Hij is die dag met WensAmbulance Oost-Nederland naar huis gebracht om daar zijn 63e verjaardag te vieren. Het was een ontzettend mooie dag. Ik mocht zelfs voorin meerijden!

We weten dat dit werk door vrijwilligers gedaan wordt en dat zij dus best geld kunnen gebruiken. Toen opa is overleden hebben we al een mooi bedrag bij elkaar gehaald en dit aan ze kunnen geven.

Maar wij willen graag meer doen en hebben besloten om armbandjes en sleutelhangers te maken en deze te verkopen in dit speciale hoekje van mama's webshop. Voor elk verkocht armbandje/sleutelhanger doneren wij 1 euro aan WensAmbulance Oost-Nederland. Op deze manier hopen we dat nog veel meer mensen zo'n mooie dag mogen beleven!


Liefs Stijn & Isa

Ps: wil je meer lezen over het fantastische werk van de WensAmbulance? Kijk dan eens op hun website www.wensambulance.nl.

We maken ook armbandjes/sleutelhangers op verzoek. 

Dus heb je speciale wensen? Stuur onze mama dan even een berichtje via mail (info@by-martine.nl) of Whatsapp (0629316760).

 

Liever alleen doneren?

Heb je geen armbandje of sleutelhanger nodig, maar wil je toch deze actie steunen en zo het werk van de Wensambulance mogelijk maken?

Een donatie is natuurlijk van harte welkom! Dit mag je doen op rekeningnummer NL92KNAB0402052579 ten name van By Martine Sieraden, onder vermelding van Wensambulance Actie.

❤❤❤

Gastenboek

Berichtjes krijgen vinden wij te gek, dus laat gerust een leuk berichtje achter in het gastenboek 😊

Reactie plaatsen

Reacties

Greta Waijerink
3 jaar geleden

Hallo, wat een goed idee. Ik wil geen armbandje kopen maar wel een gift geven. Op welk banknummer kan ik dit doen??
Een hartelijke groet, Greta

Veel succes met jullie actie

Martine Steinmeijer
3 jaar geleden

Hallo Greta,

Wat ontzettend lief van je! Ik zal je even een mailtje sturen.

Groetjes Martine

Truus reuvers
3 jaar geleden

Vraagje maken jullie ook armbandjes op naam???heb 7 kleinkinderen en vind het een mooi gebaar om voor elk eentje te hebben.

Martine Steinmeijer
3 jaar geleden

Hallo Truus,

Dat kan zeker! Vinden we erg leuk om te doen. Je mag onze mama wel een appje (0629316760) of een mailtje (info@by-martine.nl) sturen.

Daniëlle Waalderbos
3 jaar geleden

Hallo kanjers,

Wat een ontzettend leuk en lief idee van jullie!
Kunnen jullie ook een armbandje op bestelling maken? Dan zou ik graag voor mijn dochter een armbandje willen hebben met de naam Lotte, met als kleur blauw.

Ik zou het heel fijn vinden om van jullie te horen of dat kan en wat dat dan gaat kosten.

Hartelijke groet,
Daniëlle (mama van Lotte)

Martine Steinmeijer
3 jaar geleden

Hoi Daniëlle,


Dat kan zeker hoor! Stijn en Isa waren al helemaal enthousiast na het lezen van je berichtje😊


Het armbandje kost ook gewoon 3,95. Voor verzenden komt daar 3,99 bij. Ophalen in Borne kan natuurlijk ook, als dat tenminste dichtbij is voor je. 


We horen wel van je! Je mag me wel appen (0629316760) of mailen (info@by-martine.nl)


Groetjes Martine

Marja
3 jaar geleden

Hoi Martine, wat leuk dat Stijn en Isa ook een eigen hoekje hebben, heel mooi idee ! Als het mogelijk is zou ik graag de letters suus in het roze armbandje hebben en de naam luuk op de sleutelhanger. Als het niet kan of extra kosten met zich meebrengt hoor ik het graag van je, groetjes voor jullie allemaal van ons,ps deze bestelling heeft geen haast.