De Feestweek

Gepubliceerd op 2 november 2020 om 15:29

Jeetje, de Feestweek! Iets wat nogal impulsief bedacht was (impulsief, ik? ðŸĪŠ) maar oh, wat heb ik ervan genoten!

Natuurlijk wist ik dat byMartine bijna een jaar bestond en ook wist ik dat ik het niet zomaar voorbij wilde laten gaan. Maar ja, hoe pak je zoiets aan dan? Wat ga je doen? Uit het niets kwamen de ideeën zó m'n hoofd binnenstromen. Oh ja, een winactie is leuk! Korting is natuurlijk altijd welkom! Oeh oeh, iets leuks bij je bestelling krijgen vind ik zelf ook altijd zo fijn! Oh maar, dat vind ik ook wel leuk, en dat...en dat.... 😎
Vriendlief probeert inmiddels voorzichtig: "Tinus, als je ooit nog eens op het punt wilt belanden dat je iets gaat overhouden aan al je harde werk, dan moet je misschien iets minderen met al die acties."
Tja, daar zit natuurlijk iets in, maar oh, ik kan het gewoon niet laten. Het creatief bezig zijn, de leuke contacten per app/mail/bij de voordeur, ik geniet ervan! Het liefst zou ik jullie allemaal mee naar binnen willen nemen zodat jullie alles eens in het echt kunnen zien. Helaas is dat door die rottige corona geen optie (en mijn rommelige zolder houdt me ook wel een héél klein beetje tegen nog 😅).

Stiekem droom ik wel eens van het winnen van de Postcodeloterij (tja, wie niet?) Oh, een leuk huis met een aparte ruimte voor al mijn duizenden kralen, meters elastiek, stapels leer, mega veel slagletters en tig kleuren schuivers... Of nog beter: een plekje voor een klein winkeltje met ruimte voor het geven van workshops! Oh, ik kan daar zó heerlijk over wegdromen 😊 Tot Pascal zegt: "Leuk hoor die ruimte, maar die is dan uiteraard voor mij en al m'n hout en gereedschap ðŸĪĢ

Oké oké, ik dwaal ontzettend af. Voorlopig zal het nog wel bij dromen blijven (al is de trekking van de Postcodeloterij al wel weer bijna 😉

Ik vroeg jullie laatst wat jullie nog missen bij byMartine. Volmondig kwam naar voren dat dat oorbellen zijn. Tja, en dan kan ik het niet laten hè? Ik heb dus druk zitten rondneuzen bij de groothandel en verwacht ergens deze week allerlei leuke spulletjes te ontvangen 😊 Moet ik Pascal dus toch enigszins gelijk geven dat ik zo nooit op dat punt ga belanden 😅 Maar ach, als je er maar plezier in hebt, toch?

 

Liefs Martine

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.