byMartine bestaat vandaag 1 jaar!

Gepubliceerd op 26 oktober 2020 om 06:54

Vandaag precies een jaar geleden drukte ik op de knop om de webshop te lanceren. Zó spannend! En vandaag precies een jaar geleden, 20 minuten na lancering, kwam er een pingelgeluidje uit m'n mobiel... m'n eerste bestelling ๐ŸŽ‰ Bedankt buurvrouw ๐Ÿ˜‰

We zijn nu een jaar verder met heel veel pingelgeluidjes, leuke opdrachtjes, gezellige contacten en heeeel veel kralen ๐Ÿ˜…
Veel veranderd dus, maar één ding is al die tijd hetzelfde gebleven...mijn vreugdedansje na het horen van het pingelgeluidje! Elke keer weer ben ik verrast en zó dankbaar dat jullie mij (weer) gevonden hebben!
In het begin waren het vooral mensen uit de vrienden/familiekring, maar tegenwoordig vinden jullie me vanuit elke hoek van Nederland. De ene keer is er kort contact, de andere keer komt er een appje binnen dat begint met de woorden: " Ik durf het bijna niet te zeggen, maar daar ben ik weer!" (Ik noem geen namen ๐Ÿคช)

Nee, zonder gekheid: zonder jullie had ik dit allemaal nooit kunnen doen. Jullie zorgen ervoor dat ik lekker creatief bezig kan blijven met mijn handen. Een dag zonder creatief gefreubel is een dag niet geleefd ๐Ÿ˜Š

Om jullie te bedanken voor dit fantastische jaar heb ik deze week gebombardeerd tot Feestweek. Vanaf vandaag tot en met zondag komt er elke dag een leuke Feestweek-actie voorbij. De eerste komt in de loop van vandaag al! Houd de Social Media kanalen dus goed in de gaten ๐Ÿ˜

Nogmaals bedankt en op naar nog heel veel mooie creatieve jaren โค

Liefs Martine 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.